Toshiba Daiseikai Polar

25-6500 W
Kampanjepris: 18 990,- ferdig montert!
Spar 6000,- (veil pris 24 990,-)
Pris pr mnd: 836,-
(Vi tilbyr rentefri delbetaling over 2 år. Ingen etableringsgebyr!)
Image
Toshiba Daiseikai Polar er vår bestselger og en kraftig varmepumpe som utmerker seg med stor kapasitet ved lave utetemperaturer og tilsvarende svært lav minimumseffekt for de milde periodene. Dette er viktig for best mulig strømsparing gjennom hele fyringssesongen. Modellen inngår i Toshibas Nordic Design-serie som betyr at varmepumpen er spesialutviklet for høy varmeeffekt og optimal besparelse i kaldt klima. Daiseikai Polar har fabrikkgarantert driftsområde ned til -20 °C.
Med en Daiseikai Polar varmepumpe kan du være trygg på at du minimerer eget energiforbruk til oppvarming. Sammenlignet med elektrisk oppvarming kan du mer enn halvere oppvarmingsutgiftene

Med Toshiba Daiseikai Polar kan du nyte jevn temperatur gjennom hele fyringssesongen. Automatikk sørger for å gi full varmeeffekt på de kaldeste dagene og akkurat passe effekt i de milde periodene, vår og høst. Den avanserte effektreguleringen gir jevn drift, med færrest mulig stopp og start. Det betyr mindre slitasje og lavere strømforbruk.
Daiseikai Polar har et aktivt elektrostatisk plasmafilter for effektiv rensing av luften og fjerner partikler som støv og pollen.
Regulér temperaturen fra sofaen med Toshibas brukervennlige fjernkontroll – den har selvlysende knapper og svært enkel betjening

SE ALLE VÅRE VARMEPUMPER