TOSHIBA VARMEPUMPE!

Fra 26.990,- inkl montering

Selvsagt energiklasse A+++

Toshiba Signatur 25

Nyhet!

Toshiba Signatur har et design du ikke har sett maken til. Den gjør likevel langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner. Signatur har selvsagt energiklasse A+++, den er meget stillegående og ytelsesevnen er på topp. Du får med to tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer. Flere farger er tilgjengelig for bestilling, hør med din lokale forhandler.

Sett din Signatur på rommet

Velg fra en hel palett lekre farger. Signatur henger diskre på veggen med sitt slanke uttrykk, rene linjer og myke former. Velg fargen som passer ditt hjem og din stil, og få en personlig finish. Maler du veggen eller bytter ut sofaen din, skifter du enkelt tekstiltrekket selv til ønsket farge. Tekstiltrekk med standardfargene Granitt og Skifer er begge inkludert i pakken. Fargene Hav, Mørk isbre, Sand og Varm jord er nå tilgjengelig hos våre fagforhandlere. Veiledende utsalgspris er 1 000 kroner inkl. mva. per trekk.

Basisfargene Granitt og Skifer

To nordiske fargeuttrykk. Granitt og Skifer er de tidløse og diskrete basisfargene som passer inn i de fleste rom. Vi kan godt si at de er skandinaviske i uttrykket, og du vil få følelsen av å få naturen rett inn i stua. Nøytrale fargepaletter går av og på moten, og deres styrke ligger i fleksibiliteten. Toshiba Signatur leveres med begge disse tekstiltrekkene, slik at du enkelt kan bytte, eller rett og slett variere stil på varmepumper i flere rom.

Stilig og fleksibel

Kraftig og effektiv. Vi tror at inneklima handler om mer enn luftkvalitet og temperatur. Det er selvsagt viktig, men det handler også litt om hvordan et rom føles. At du trives der. La Signatur bidra til den gode følelsen! Toshiba Signatur leveres i to versjoner, hvorav 25 er den minste. «Signatur er en helt unik modell der fokuset har vært å tilpasse eksteriøret til den enkeltes personlige stil og smak. Vi håper du lar deg inspirere!» Joachim Kobbeltvedt, Produktsjef Toshiba Norge

Vinner av iF Design Award

Prisen som siden 1954 har fremmet god produktdesign* Teknisk er Signatur et lite vidunder. Japansk ingeniørkunst sikrer høy varmeeffekt og bunnsolid kvalitet på alt «under panseret». Og over panseret? Der har du grunnen til at Signatur vant prestisjetunge «iF Design Award 2021». *iF Product Design Award ble introdusert i 1954 og tildeles årlig av iF International Forum Design. Prisen, som spenner over flere kategorier, hadde rundt 10 000 innleveringer fra 60 land i 2021.

fra 26.990,-
ferdig montert

Ta kontakt i dag,
Eller stikk innom butikken

Se relaterte produkter